Måndag 6 oktober kl. 19.00 i Adolf Fredriks kyrka
GLORIA av Francis Poulenc och Karl Jenkins
Konsert till förmån för Världens barn insamlingen

Adolf Fredriks kyrkas ungdomskör
Sweden Aid Orchestra
Elin Rombo, sopran
Christoffer Holgersson, dirigent

Biljetter 200 kr/100 kr studerande
www.biljettnu.se

På Internationella barndagen måndag 6 oktober ger Adolf Fredriks kyrkas Ungdomskör tillsammans med Sweden Aid Orchestra en unik konsert till förmån för Världens barn. Solist är hovsångerskan och världssopranen Elin Rombo, och dirigent är Christoffer Holgersson.

Världens Barn är Radiohjälpens största kampanj. I samarbete med en lång rad ideella organisationer i Sverige kan Radiohjälpen omvandla varenda gåva till livsavgörande insatser för barn världen över. Med konserten i Adolf Fredriks kyrka vill vi stödja denna insamling, så 100 % av biljettintäkterna går oavkortat till Världens barn.

På programmet den 6 oktober står två olika tolkningar av Gloria, det ena av Francis Poulenc och det andra av Karl Jenkins. Den senare har en internationell spegling med kompletterande texter från de stora världsreligionerna.